Překyselení organismu
Nepřítel č. 1
Jsme to, co jíme
Zásaditost je nutnost
Pokud by byl člověk schopen jíst převážně zásadité potraviny, neměl by problém s překyselením. Ale ruku na srdce. Kolik zelí, špenátu a květáku jste schopni zkonzumovat za týden?
Stresss?
Starý dobrý známý..
Stává se Vám, že jste často vynervovaní a rozhodí Vás každá maličkost? Říká se, že 90% zdravotních problémů pramení z psychiky. V letech minulých lidé pracovali tvrdě, ale nebylo na ně kladeno tolik požadavků a nároků. Existovali vážné choroby, které se nedaly léčit, avšak lidé byli silní a nepodléhali tolik běžným nemocem. Dnešní nároky mnohdy člověku přerůstají přes hlavu. V práci se na nás valí spousta povinností, musíme se postarat o děti, jejich školní a mimoškolní aktivity, o domácnost, nezapomenout zaplatit půjčky, hypotéky, pojistky a tisíc dalších věcí, které je pořeba zařídit. Nemáme čas, jíme jídlo ze sáčku a i to, co není instatní, je dnes doplněno o spoustu stabilizátorů a konzervantů, právě proto, abychom nemuseli tak často nakupovat a jídlo vydrželo co nejdéle.
V dnešní uspěchané době člověk rovněž nemá čas na každodení meditace, praktiky na odborání stresu či pravidelné masáže. S psychikým vypětím se z těla nestihnou odplavovat toxiny, tělo se stává vězněm kyselin, je unavené a nemocné. Vše lze napravit řádnou stravou. Stravovací pyramidu známe všichni již z dob našeho dětství. 5x deně dle stravovací pyramidy a nejlépe bio. Ale neznám jediného člověka, co by toto zvládl dodržet.
Poud Vaše zdraví a zažívání není v pořádu, jistě se začnete zajímat o doplňky stravy, které by Vám mohly pomoci. Tady nastupují probiotika..
Kdo z vás zjistil, že jeho zdravotní stav se nelepší ani po dodržování doporučených principů vyvážené stravy a životního stylu, doporučiji nastudovat na internetu něco o překyselení organismu a možnostech ionizátorů vody.